Search
Search
Service poorten en hekwerk

Voordelig onderhoud en goede service

De zwakste schakel in uw terreinbeveiliging bepaalt hoe veilig uw terrein daadwerkelijk is. Daarom kunt u dag en nacht op Hexta rekenen. We komen snel in actie bij schade en zorgen voor deskundig onderhoud van uw producten. Hierdoor minimaliseren we het storingsrisico en houden we uw terrein veilig en toegankelijk.

Hexta is uw partner in terreinbeveiliging. We houden uw systemen, hekwerk en poorten ook na installatie in topconditie. Daarbij kunt u rekenen op snelle service en deskundig onderhoud.

We helpen u de total cost of ownership (TCO) onder controle te houden. Dat doen we door producten te installeren die weinig onderhoud vergen en niet storingsgevoelig zijn. En gaat er eens iets mis? Dan staat onze ervaren technische dienst voor u klaar.

Service volgens Hexta

Schade of storing melden?

Bel de servicedienst:
085 – 02 39 677

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Bekijk de aanbevolen onderhoudsfrequentie

Download onze servicedocumenten

Vergelijk onze voordelige onderhoudscontracten

Bestel makkelijk nieuwe beveiligingsonderdelen

Uw partner in terreinbeveiliging​

Goede terreinbeveiliging is een investering voor de lange termijn. Daarom kunt u op ons rekenen voor advies, installatie én onderhoud. We denken met u mee, reageren snel bij onvoorziene situaties en houden de kosten betaalbaar.

Veelgestelde vragen

Wanneer u een onderhoudsovereenkomst heeft afgesloten dan is de garantietermijn voor de AluNova 3 jaar en de SecuNova 5 jaar. Bekijk hier de voorwaarden van de garantieverklaring.

 

Een schuifpoort zorgt ervoor dat alleen bevoegden worden toegelaten tot het terrein. Onze ervaring is dat inbraakpogingen vaak plaatsvinden via het hekwerk en niet via een afgesloten toegangspoort. Wel kunt u overklimbeveiliging of hekwerkdetectie laten plaatsen op uw elektrische schuifpoort. Zo verkleint u het risico op inbraak.

De elektrische schuifpoorten van Inova hebben standaard een vulling met vierkante spijlen. Dit maakt de entree onderscheidend van de rest van het hekwerk. Wilt u toch liever dezelfde vulling als uw hekwerk? Kies dan voor de vrijdragende schuifpoort van Hexta.

Kies voor een oplossing die wérkt

Wilt u meer weten over hoe we uw organisatie nu en in de toekomst veilig houden? Ga dan in gesprek met een Hexta adviseur, we vertellen u graag meer over onze beveiligingsoplossingen.