Voordelig onderhoud en goede service

De zwakste schakel in uw terreinbeveiliging bepaalt hoe veilig uw terrein daadwerkelijk is. Daarom kunt u dag en nacht op Hexta rekenen. We komen snel in actie bij schade en zorgen voor deskundig onderhoud van uw producten. Hierdoor minimaliseren we het storingsrisico en houden we uw terrein veilig en toegankelijk.

Hexta is uw partner in terreinbeveiliging. We houden uw systemen, hekwerk en poorten ook na installatie in topconditie. Daarbij kunt u rekenen op snelle service en deskundig onderhoud.

We helpen u de total cost of ownership (TCO) onder controle te houden. Dat doen we door producten te installeren die weinig onderhoud vergen en niet storingsgevoelig zijn. En gaat er eens iets mis? Dan staat onze ervaren technische dienst voor u klaar.

Service volgens Hexta

Schade of storing melden?

Bel de servicedienst:
085 – 02 39 677

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Bekijk de aanbevolen onderhoudsfrequentie

Download onze servicedocumenten

Vergelijk onze voordelige onderhoudscontracten

Bestel makkelijk nieuwe beveiligingsonderdelen

Uw partner in terreinbeveiliging​

Goede terreinbeveiliging is een investering voor de lange termijn. Daarom kunt u op ons rekenen voor advies, installatie én onderhoud. We denken met u mee, reageren snel bij onvoorziene situaties en houden de kosten betaalbaar.

Veelgestelde vragen

Met de KLIC-melding (Kabels en Leidingen Informatie Centrum) wordt een melding gedaan wanneer ergens in de openbare ruimte gegraven wordt. Hiermee wordt duidelijk welke kabels en leidingen op de aangegeven locatie al in de grond liggen en wat hier extra bij komt.

Een KLIC-melding is verplicht volgens de WIBON (Wet informatie-uitwisseling bovengrondse en ondergrondse netten). Hexta denkt hierin met u mee en verzorgt de KLIC-melding voor uw terrein vanuit ons hoofdkantoor in Zoetermeer.

Ondanks dat een KLIC-tekening ons veel informatie geeft, hebben wij hiermee geen 100% zekerheid. Om de kans op schade te minimaliseren, voeren wij aanvullend onderzoek met onze eigen kabelzoekers. Uiteraard zijn onze monteurs hier geen uren mee bezig. Met een kort en grondig onderzoek weten wij precies welke kabels op uw terrein liggen en kunnen onze monteurs snel aan de slag. Daarnaast leggen wij ieder onderzoek vast, dit geeft u ook meer duidelijkheid over uw bedrijventerrein.

Bekijk hiervoor de handleiding. Klik hier om de handleiding te openen.

Dit betekent meestal dat de poort in dodemansfunctie is gekomen. U kunt de poort resetten door de spanning er even af te halen en er na 10 seconden weer op te zetten.

Kies voor een oplossing die wérkt

Wilt u meer weten over hoe we uw organisatie nu en in de toekomst veilig houden? Ga dan in gesprek met een Hexta adviseur, we vertellen u graag meer over onze beveiligingsoplossingen.