Search
Search

Risico's signaleren

Hoe ontdekt u razendsnel dat een onbevoegde uw terrein probeert te betreden? En hoe spoort u de overtreder op? Een gewaarschuwd mens telt immers voor 2. Daarom vindt u het belangrijk om tijdig risico’s te signaleren. Dat u hiermee onbevoegden afschrikt is voor u een ideale manier om uw terrein veilig te houden.

Hekwerkdetectie alarmeert u wanneer iemand uw hekwerk probeert te beklimmen of saboteren. Dit geeft u de tijd om in actie te komen. Daarnaast heeft het een afschrikwekkende functie en voorkomt het de meeste inbraakpogingen. Met camerabewaking controleert u wat er gebeurt op uw terrein. Is er een incident? Dan helpt kunstmatige intelligentie u de dader op te sporen.

Ieder terrein een eigen oplossing

Hexta biedt verschillende oplossingen om risico’s te signaleren. Bekijk hieronder ons aanbod en ontdek welke oplossing geschikt is voor uw terrein.

Hekwerkdetectie

Hoogspanningsbeveiliging is een effectief middel om uw terrein te beveiligen. De schok van 8.000 volt schrikt ongewenste bezoekers af.
Met hekwerkdetectie krijgt u direct een melding als iemand uw hekwerk probeert te beklimmen of beschadigen.

Camerabewaking

Eagle Eye is een innovatief videobewakingssysteem in de cloud. Met kunstmatige intelligentie analyseert u snel risico's.
Een cameramast in uw hekwerklijn ziet er fraai uit, past bij de uitstraling van uw bedrijf en schrikt eventuele indringers...

Ieder terrein een eigen oplossing

Goede terreinbeveiliging is maatwerk. Als totaaloplosser hebben we alles in huis om uw terrein te beveiligen op een manier die passend is voor uw organisatie. Hierdoor heeft u altijd één aanspreekpunt en de zekerheid dat alle beveiligingsproducten effectief samenwerken.

Kies voor een oplossing die wérkt

Wilt u meer weten over hoe we uw organisatie veilig houden? Ga dan in gesprek met een Hexta adviseur, we laten u graag zien welke beveiligingsoplossingen goed aansluiten op uw praktijk.