Zoek
Zoek

Toegang verlenen

Wie heeft op welk moment toegang tot uw terrein? Een belangrijke vraag om bij stil te staan als we aan de slag gaan met het beveiligen van uw terrein. Bevoegden moeten zonder te veel belemmeringen worden toegelaten. Terwijl u onbevoegden juist de toegang wil kunnen ontzeggen.

Met een poort, gate of slagboom houdt u zelf in de hand wie uw terrein opkomt. Een toegangscontrolesysteem of kentekencamera controleert de identiteit van de bezoeker en de bevoegdheid het terrein te betreden. Zo gaat de poort, gate of slagboom alleen open voor de juiste personen en houdt u onbevoegden buiten.

Ieder terrein een eigen oplossing

Hexta biedt verschillende oplossingen om toegang te verlenen. Bekijk hieronder ons aanbod en ontdek welke oplossing geschikt is voor uw terrein.

Poorten, gates en slagbomen

Elektrische schuifpoorten Een elektrische schuifpoort is ideaal om bevoegde bezoekers automatisch toegang te geven tot uw terrein. Met een toegangscontrolesysteem...
Een unieke elektrische schuifpoort waarbij het aandrijfsysteem is weggewerkt in de onderbalk. Dit vergroot de veiligheid en zorgt voor minder...
De SecuNova is een stalen elektrische schuifpoort met een aandrijfsysteem in de onderbalk. Maximale breedte 9 meter.
De AluNova Prestige is een aluminium elektrische schuifpoort met een aandrijfsysteem in de onderbalk. Maximale breedte 13 meter.
De handbediende schuifpoort van Hexta is een aantrekkelijk instapmodel schuifpoort. Eventueel ook elektrisch verkrijgbaar.
Met de Hexta Speedgate laat je voertuigen snel je terrein op en af. Het robuuste systeem kan wel 400 openingen...
Met een slagboom is het eenvoudig om de toegang tot uw terrein te reguleren. Onze slagbomen openen snel en geruisloos.
Met een tourniquet controleert en reguleert u eenvoudig voetgangersverkeer.

Toegangscontrole

Met het toegangscontrolesysteem van Brivo bepaalt u eenvoudig wie wanneer toegang heeft tot uw terrein.
Met ANPR kentekenherkenning laat u eenvoudig collega’s en bezoekers binnen op basis van hun kenteken.

Ieder terrein een eigen oplossing

Goede terreinbeveiliging is maatwerk. Als totaaloplosser hebben we alles in huis om uw terrein te beveiligen op een manier die passend is voor uw organisatie. Hierdoor heeft u altijd één aanspreekpunt en de zekerheid dat alle beveiligingsproducten effectief samenwerken.

Kies voor een oplossing die wérkt

Wilt u meer weten over hoe we uw organisatie veilig houden? Ga dan in gesprek met een Hexta adviseur, we laten u graag zien welke beveiligingsoplossingen goed aansluiten op uw praktijk.