Search
Search

(semi-) Overheid

Als (semi-) overheidsinstelling heeft u de belangrijke taak personeel en materieel te beschermen tegen ongewenste indringers en nieuwsgierige ogen. Met state-of-the-art beveiligingsproducten houden we onbevoegden buiten en signaleren we risico’s adequaat. Zo draagt Hexta bij aan de veiligheid van uw organisatie.

Een robuuste beveiligingsschil

Verschillende, vaak goed geïnformeerde, partijen vormen een bedreiging voor (semi-) overheidsinstellingen. Hexta heeft als ervaren terreinbeveiliger alles in huis om deze uitdaging het hoofd te bieden. We creëren een solide beveiligingsschil door onze eersteklas beveiligingsproducten naadloos op elkaar te laten aansluiten. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste technologieën die deskundig worden geïnstalleerd en onderhouden door onze discrete specialisten. 

Efficiënt toegang verlenen

Een unieke elektrische schuifpoort waarbij het aandrijfsysteem is weggewerkt in de onderbalk. Dit vergroot de veiligheid en zorgt voor minder...
Met een slagboom is het eenvoudig om de toegang tot uw terrein te reguleren. Onze slagbomen openen snel en geruisloos.
Met een tourniquet controleert en reguleert u eenvoudig voetgangersverkeer.
Met ANPR kentekenherkenning laat u eenvoudig collega’s en bezoekers binnen op basis van hun kenteken.

Doeltreffend onbevoegden weren

Een unieke elektrische schuifpoort waarbij het aandrijfsysteem is weggewerkt in de onderbalk. Dit vergroot de veiligheid en zorgt voor minder...
Met een slagboom is het eenvoudig om de toegang tot uw terrein te reguleren. Onze slagbomen openen snel en geruisloos.
Met een tourniquet controleert en reguleert u eenvoudig voetgangersverkeer.
Dubbelstaafmathekwerk is een solide en stevige omheining voor uw terrein. Het houdt onbevoegden doeltreffend buiten.
Een spijlenhekwerk heeft ronde of vierkante spijlen, weert onbevoegden van uw terrein en heeft een representatieve uitstraling.
Dicht hekwerk met aluminium platen maakt naar binnen (of buiten) kijken onmogelijk. Dit biedt veel privacy én schrikt onbevoegden af.

Adequaat risico's signaleren

Hoogspanningsbeveiliging is een effectief middel om uw terrein te beveiligen. De schok van 8.000 volt schrikt ongewenste bezoekers af.
Met hekwerkdetectie krijgt u direct een melding als iemand uw hekwerk probeert te beklimmen of beschadigen.
Eagle Eye is een innovatief videobewakingssysteem in de cloud. Met kunstmatige intelligentie analyseert u snel risico's.
Een cameramast in uw hekwerklijn ziet er fraai uit, past bij de uitstraling van uw bedrijf en schrikt eventuele indringers...

Deze organisaties vertrouwen op Hexta

Opdrachtgever aan het woord

Oog voor detail heeft Tonnie van Peperstraten, CEO van de Van Peperstraten Group zeker. Dat zijn terreinbeveiliging maatwerk moest worden was dan ook al snel duidelijk. Daarnaast bleek de robuustheid van de elektrische schuifpoorten van Hexta een doorslaggevende factor. 

“We hebben hier in Zeeland een sterke wind. En als je dan poorten hebt van 10 meter, moeten ze wel tegen een stootje kunnen. Als het nu stormt bewegen mijn poorten wel wat, maar ze corrigeren zichzelf weer. Openen en sluiten is dus geen enkel probleem.”

Schuifpoort Van Peperstraten

Ieder terrein een eigen oplossing

Goede terreinbeveiliging is maatwerk. Hexta houdt rekening met de specifieke kenmerken van uw terrein en de uitdagingen waar uw organisatie mee te maken heeft. We gaan voor een totaaloplossing die voldoet aan de hoogste beveiligingsnormen. Met beveiligingsproducten die de beste zijn in hun soort houden we uw mensen en materieel veilig.

Kies voor een oplossing die wérkt

Wilt u meer weten over onze eersteklas beveiligingsoplossingen? Ga dan in gesprek met een Hexta adviseur, we laten u graag zien hoe we kunnen bijdragen aan de veiligheid van uw organisatie.