Zoek
Zoek

Slagboom

Met een slagboom is het eenvoudig om de toegang tot uw terrein te reguleren. Onze slagbomen openen snel en geruisloos. Ze zijn energiezuinig, onderhoudsvrij en hebben een lange levensduur. Combineer de slagboom met een modern toegangscontrolesysteem om bezoekers automatisch te registreren, controleren en toegang te verlenen via een app.

Kenmerken Hexta Slagboom

De Hexta slagboom is leverbaar in meerdere uitvoeringen en compleet naar uw wens samen te stellen. De slagboom is geschikt voor intensief gebruik. Hij is ontworpen om tot wel 10 miljoen keer in actie te komen. De slagboom is elektrisch te bedienen via een toegangscontrolesysteem naar keuze. Koppel de slagboom bijvoorbeeld aan Brivo en open hem makkelijk via een app.

Goed om te weten

  • De slagboom is gemaakt van corrosievrij gepoederlakt aluminium en elektrolytisch verzinkt staal.
  • De breekpen ter hoogte van de slagboomarm houdt schade buiten de behuizing. Dit beperkt de schade bij een aanrijding of vandalisme.
  • Het design is personaliseerbaar en de zijwanden zijn in meerdere materialen leverbaar.
  • De slagboom werkt goed bij temperaturen van -30 tot +55 graden Celcius.
  • Optioneel uit te breiden met verlichting, onderkruipbeveiliging, een knikarm of kentekenherkenning.

Voor- en nadelen

  • Snel open en dicht
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Geschikt voor een hoge verkeersintensiteit
  • Makkelijk te bedienen
  • Minder veilig dan een poort of speedgate

Detail 3

Detail 1

Detail 2

Details Hexta Slagboom
Breedte
3 – 10 meter
Besturing
Draadloos of bekabeld, ook te koppelen aan Brivo
Behuizing
Modulair systeem, standaard gecoat met een geeloranje poedercoating (RAL 2000). Tegen een meerprijs ook in andere kleuren leverbaar
Download het Productblad Slagboom voor alle technische details en opties.

Alternatieve oplossingen

Elektrische schuifpoorten Een elektrische schuifpoort is ideaal om bevoegde bezoekers automatisch toegang te geven tot uw terrein. Met een toegangscontrolesysteem...
Een unieke elektrische schuifpoort waarbij het aandrijfsysteem is weggewerkt in de onderbalk. Dit vergroot de veiligheid en zorgt voor minder...
De SecuNova is een stalen elektrische schuifpoort met een aandrijfsysteem in de onderbalk. Maximale breedte 9 meter.
De AluNova Prestige is een aluminium elektrische schuifpoort met een aandrijfsysteem in de onderbalk. Maximale breedte 13 meter.
De handbediende schuifpoort van Hexta is een aantrekkelijk instapmodel schuifpoort. Eventueel ook elektrisch verkrijgbaar.
Met de Hexta Speedgate laat je voertuigen snel je terrein op en af. Het robuuste systeem kan wel 400 openingen...
Met een tourniquet controleert en reguleert u eenvoudig voetgangersverkeer.

Ieder terrein een eigen oplossing

Bij Hexta geloven we dat ieder terrein een eigen oplossing verdient. Een slagboom is een relatief goedkope oplossing om verkeer te regelen en voertuigen toegang te geven tot uw terrein. Voor de veiligheid wordt een slagboom vaak gecombineerd met een poort die gesloten kan worden op momenten dat het terrein niet toegankelijk is. Zo blijft uw terrein veilig én toegankelijk.

Kies voor een oplossing die wérkt

Met een slagboom houdt u eenvoudig controle over welk voertuigen toegang hebben tot uw terrein. Ontworpen om wel 10 miljoen keer in actie te komen is deze slagboom een ideale oplossing bij een hoge verkeersintensiteit.