Zoek
Zoek

Draaipoorten

Een draaipoort is een ideale en laagdrempelige manier om toegang tot uw terrein te verlenen. Samen met een bijpassend hekwerk heeft de omheining van uw terrein een representatieve uitstraling. Onze tuinpoorten zijn leverbaar met een vulling van spijlen, dubbelstaafmat of gaas.

Kenmerken draaipoorten

Hexta draaipoorten zijn stevig, betrouwbaar en leverbaar in iedere gewenste maat en kleur. De poortvleugels van de draaipoorten kunnen 180 graden opendraaien en zijn horizontaal nastelbaar. Hierdoor hangt de poort altijd recht en draait hij soepel. De poorten zijn voorzien van sloten van Locinox. Dankzij de veelzijdigheid van dit moderne slotenmerk bieden we zowel licht als zwaar uitgevoerde sloten en ander sluitwerk.

Goed om te weten

 • U kunt kiezen uit 5 soorten draaipoorten en 2 tuinpoorten. Ze verschillen in vulling (spijlen, dubbelstaafmat of gaas) en uitstraling.
 • Naast de standaard hoogte- en breedtematen kunnen de draaipoorten ook op maat worden geleverd.
 • Het is mogelijk de draaipoorten uit te rusten met een elektrische aandrijving of dranger (m.u.v. de tuinpoorten).
 • Al onze draaipoorten zijn gemaakt van staal en verkrijgbaar in de standaardkleuren verzinkt, dennengroen (RAL 6009), antracietgrijs (RAL 7016) en zwart (RAL 9005).
 • Andere kleuren zijn op aanvraag ook mogelijk.
 • De draaipoorten zijn geheel verzinkt en optioneel voorzien van een duurzame, corrosiebestendige coating. Na een voorbehandeling brengen we de poedercoating elektrostatisch aan voor een glad resultaat.
 • Als overklimbeveiliging kunt u kiezen voor uitstekende spijlen of een puntenkam.
 • De poorten zijn te voorzien van hekwerkdetectie om onbevoegden vroegtijdig te signaleren.

Voor- en nadelen

 • Representatieve uitstraling
 • Leverbaar in uw bedrijfskleuren
 • Corrosiebestendig
 • Degelijk sluit- en hangwerk
 • Minder veilig dan een elektrische schuifpoort

SR Draaipoort

SRD Draaipoort

DM Plus Draaipoort

SV Draaipoort

SVD Draaipoort

Tuinpoort Dubbelstaafmat

Tuinpoort Gaasvulling

Pas uw draaipoort aan op uw hekwerk. Dit geeft uw terrein een representatieve uitstraling. Aan de naam van de draaipoort ziet u bij welk type hekwerk de poort past.

Alternatieve oplossingen

Dubbelstaafmathekwerk is een solide en stevige omheining voor uw terrein. Het houdt onbevoegden doeltreffend buiten.
Een spijlenhekwerk heeft ronde of vierkante spijlen, weert onbevoegden van uw terrein en heeft een representatieve uitstraling.
Gaashekwerk bestaat uit strakgespannen staaldraad in een ruitvorm. Het hekwerk heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Dicht hekwerk met aluminium platen maakt naar binnen (of buiten) kijken onmogelijk. Dit biedt veel privacy én schrikt onbevoegden af.
Hexta speelkooien zien er mooi uit en zijn extreem geluidsarm. Ideaal voor een potje voetbal, panna of basketbal.
Met hekwerk tot wel 5 meter hoog vangt u ballen en rondwaaiende materialen op.

Duurzame terreinbeveiliging

Een draaipoort is een duurzame manier om uw terrein te beveiligen. Het houdt onbevoegden buiten, verbruikt in de meeste gevallen geen stroom en gaat jarenlang mee. Hexta draaipoorten zijn gemaakt van stevig staal en voorzien van een corrosiebestendige coating. Een ideale oplossing om voetgangers en fietsers tot uw terrein toe te laten.

Kies voor een oplossing die wérkt

Met een Hexta draaipoort kiest u voor degelijke kwaliteit en een uitstraling die past bij uw bedrijf. Uw draaipoort hangt er over 20 jaar nog steeds keurig bij.