Zoek
Zoek

Elektrische schuifpoorten

Een elektrische schuifpoort is ideaal om bevoegde bezoekers automatisch toegang te geven tot uw terrein. Met een toegangscontrolesysteem controleert u voor wie de schuifpoort opengaat en voor wie niet. Zo blijft uw terrein vrij van onbevoegden. 

Een schuifpoort is een belangrijk onderdeel van uw terreinbeveiliging. Het houdt onbevoegden buiten en verleent bevoegden efficiënt toegang. Zo blijft uw terrein veilig én toegankelijk.

 

Elektrische schuifpoorten van Inova

Storingen zijn de grootste frustratie als het op elektrische schuifpoorten aankomt. Hierdoor staan uw bezoekers voor een gesloten poort. Dit zorgt voor ergernissen, kostbaar tijdsverlies en hoge onderhoudskosten.

Hexta heeft daarom gekozen voor Duitse degelijkheid en is officieel partner van Inova. De elektrische schuifpoorten van dit merk zijn de veiligste en betrouwbaarste schuifpoorten ter wereld.

Wat deze schuifpoorten zo bijzonder maakt is dat het aandrijfsysteem verwerkt is in de onderbalk. Hierdoor:

  • Komt er geen vuil of water tussen.
  • Is de poort niet gevoelig voor weersinvloeden.
  • Opent de poort altijd soepel en bijna geluidloos.
  • Treden er vrijwel geen storingen op.
  • Zijn de onderhoudskosten laag.


Veel van onze klanten zweren bij de schuifpoorten van Inova. Ze roemen de poort om zijn veiligheid, uitstraling en betrouwbaarheid. De poorten voldoen dan ook aan alle wet- en regelgeving zoals CPR 305/2011/EU, MD 2006/42/EU en NEN EN 13241:2003+A2:2016.

De elektrische schuifpoort van Inova komt in 3 varianten. Ontdek hieronder welke schuifpoort het beste bij uw organisatie past.

Veelgestelde vragen over elektrische schuifpoorten

Een schuifpoort zorgt ervoor dat alleen bevoegden worden toegelaten tot het terrein. Onze ervaring is dat inbraakpogingen vaak plaatsvinden via het hekwerk en niet via een afgesloten toegangspoort. Wel kunt u overklimbeveiliging of hekwerkdetectie laten plaatsen op uw elektrische schuifpoort. Zo verkleint u het risico op inbraak.

Allereerst door te kiezen voor een kwalitatief goede poort die niet storingsgevoelig is. Daarnaast is het slim om te kiezen voor een poort met een lichte kleur. Hierdoor warmt de poort minder snel op door het ochtendzonnetje en trekt hij minder snel krom.

Een elektrische schuifpoort van Inova is niet storingsgevoelig. In de praktijk zien we dat de poort maximaal 1-2 keer per jaar een storing geeft. Er zijn ook bedrijven die nooit last hebben van een storing. Omdat de aandrijving is verwerkt in de onderbalk is de poort minder gevoelig voor vocht, wind en kou.

Dat is afhankelijk van hoe vaak de schuifpoort per dag open en dicht gaat. Bekijk hier ons onderhoudsadvies.

Wanneer u een onderhoudsovereenkomst heeft afgesloten dan is de garantietermijn voor de AluNova 3 jaar en de SecuNova 5 jaar. Bekijk hier de voorwaarden van de garantieverklaring.

 

De kosten van een elektrische schuifpoort zijn sterk afhankelijk van het gekozen materiaal, de gewenste aandrijving en het formaat van de poort. Een elektrische Inova schuifpoort is relatief duur in aanschaf. Maar omdat de poort zelden last heeft van storingen, is de Total Cost of Ownership erg aantrekkelijk. Lees in onze Academie het artikel ‘Wat is de beste elektrische schuifpoort voor uw terrein?’ als u meer wilt weten over de kwaliteit van deze elektrische schuifpoort.

Aluminium is goedkoper in aanschaf, maar staal is zwaarder en robuuster. Het is minder gevoelig voor de wind en kou en geeft dus minder storingen. Het ligt dus aan het gebruik en het belang van de elektrische schuifpoort wat voor u de beste keuze is. Hierover leest u meer in het artikel ‘Wat is de beste schuifpoort voor uw terrein?’.

De elektrische schuifpoorten van Inova hebben standaard een vulling met vierkante spijlen. Dit maakt de entree onderscheidend van de rest van het hekwerk. Wilt u toch liever dezelfde vulling als uw hekwerk? Kies dan voor de vrijdragende schuifpoort van Hexta.

De elektrische schuifpoorten van Inova gaan erg lang mee. Wel 10 tot 15 jaar. Sommige door ons geplaatste poorten gaan zelfs al 20 jaar mee.

Een schuifpoort is maximaal 16 meter breed. Door te kiezen voor een dubbele schuifpoort kunt u een afstand van 32 meter overbruggen. Vanaf 8 meter adviseren wij u altijd te kiezen voor een stalen poort. Een stalen poort heeft namelijk minder last van weersinvloeden zoals de wind.

Een aandrijfsysteem dat is verwerkt in de onderbalk is minder gevoelig voor vocht, wind en kou dan een extern aandrijfsysteem dat werkt met een tandheugel.

Inova elektrische schuifpoorten

Een unieke elektrische schuifpoort waarbij het aandrijfsysteem is weggewerkt in de onderbalk. Dit vergroot de veiligheid en zorgt voor minder...
De SecuNova is een stalen elektrische schuifpoort met een aandrijfsysteem in de onderbalk. Maximale breedte 9 meter.
De AluNova Prestige is een aluminium elektrische schuifpoort met een aandrijfsysteem in de onderbalk. Maximale breedte 13 meter.

Kwaliteit op 1

Hexta werkt bij het beveiligen van terreinen alleen met de beste producten. De elektrische schuifpoorten van Inova zijn hier een uitstekend voorbeeld van. Ze zijn veilig, onderhoudsvrij en doen wat ze moeten doen: op het juiste moment open en dicht gaan. Hexta is officieel partner van Inova en mag als enige Nederlandse partij deze unieke elektrische poorten leveren. Een samenwerking waar we trots op zijn.

Kies voor een oplossing die wérkt

Voorkom vertragingen door een schuifpoort die hapert zodra de eerste blaadjes of sneeuwvlokken naar beneden dwarrelen. Kies voor de robuuste kwaliteit van Inova schuifpoorten en verleen bevoegden vlot toegang tot uw terrein.