Elektrische schuifpoorten

Een elektrische schuifpoort is ideaal om bevoegde bezoekers automatisch toegang te geven tot uw terrein. Met een toegangscontrolesysteem controleert u voor wie de schuifpoort opengaat en voor wie niet. Zo blijft uw terrein vrij van onbevoegden. 

Een schuifpoort is een belangrijk onderdeel van uw terreinbeveiliging. Het houdt onbevoegden buiten en verleent bevoegden efficiënt toegang. Zo blijft uw terrein veilig én toegankelijk.

 

Elektrische schuifpoorten van Inova

Storingen zijn de grootste frustratie als het op elektrische schuifpoorten aankomt. Hierdoor staan uw bezoekers voor een gesloten poort. Dit zorgt voor ergernissen, kostbaar tijdsverlies en hoge onderhoudskosten.

Hexta heeft daarom gekozen voor Duitse degelijkheid en is officieel partner van Inova. De elektrische schuifpoorten van dit merk zijn de veiligste en betrouwbaarste schuifpoorten ter wereld.

Wat deze schuifpoorten zo bijzonder maakt is dat het aandrijfsysteem verwerkt is in de onderbalk. Hierdoor:

  • Komt er geen vuil of water tussen.
  • Is de poort niet gevoelig voor weersinvloeden.
  • Opent de poort altijd soepel en bijna geluidloos.
  • Treden er vrijwel geen storingen op.
  • Zijn de onderhoudskosten laag.


Veel van onze klanten zweren bij de schuifpoorten van Inova. Ze roemen de poort om zijn veiligheid, uitstraling en betrouwbaarheid. De poorten voldoen dan ook aan alle wet- en regelgeving zoals CPR 305/2011/EU, MD 2006/42/EU en NEN EN 13241:2003+A2:2016.

De elektrische schuifpoort van Inova komt in 3 varianten. Ontdek hieronder welke schuifpoort het beste bij uw organisatie past.

Inova elektrische schuifpoorten

Een unieke elektrische schuifpoort waarbij het aandrijfsysteem is weggewerkt in de onderbalk. Dit vergroot de veiligheid en zorgt voor minder...
De SecuNova is een stalen elektrische schuifpoort met een aandrijfsysteem in de onderbalk. Maximale breedte 9 meter.
De AluNova Prestige is een aluminium elektrische schuifpoort met een aandrijfsysteem in de onderbalk. Maximale breedte 13 meter.

Kwaliteit op 1

Hexta werkt bij het beveiligen van terreinen alleen met de beste producten. De elektrische schuifpoorten van Inova zijn hier een uitstekend voorbeeld van. Ze zijn veilig, onderhoudsvrij en doen wat ze moeten doen: op het juiste moment open en dicht gaan. Hexta is officieel partner van Inova en mag als enige Nederlandse partij deze unieke elektrische poorten leveren. Een samenwerking waar we trots op zijn.

Kies voor een oplossing die wérkt

Voorkom vertragingen door een schuifpoort die hapert zodra de eerste blaadjes of sneeuwvlokken naar beneden dwarrelen. Kies voor de robuuste kwaliteit van Inova schuifpoorten en verleen bevoegden vlot toegang tot uw terrein.