Search
Search

Over Hexta

Iedere organisatie die zich inzet om op een eerlijke manier geld te verdienen of het landsbelang te dienen, moet worden beschermd tegen mensen die hier misbruik van willen maken. Die gedachte is wat ons dagelijks motiveert om de beste beveiligingsoplossing te bieden. Met deskundige terreinbeveiliging beschermen we uw team én bedrijfsbelang.

Ieder terrein een eigen oplossing

Ieder terrein is uniek. In inrichting, maar ook in het gebruik van de buitenruimte. Daarom verdient in onze ogen ieder terrein een eigen oplossing.

We adviseren u de beste beveiligingsoplossing waarbij uw terrein goed wordt beveiligd en tegelijkertijd toegankelijk blijft voor de juiste personen. 

Onze expertise:

Bewezen kwaliteit

ISO 9001

Certificaat ISO 9001

Nederlandse Hekwerk Industrie

Certificaat TAPA

Certificaat Hekwerk Keur 

VCA**

Certificaat VCA**

Certicaat Veiligheidsladder Trede 2 ( SCL light)

Ervaring

Hexta is in 2003 opgericht als hekwerkproducent en -leverancier. Onze opdrachtgevers kregen te maken met steeds grotere beveiligingsuitdagingen, daarom hebben we onze dienstverlening in de loop der jaren uitgebreid.

Als totaalleverancier leveren we niet alleen hekwerk, maar ook poorten, toegangscontrolesystemen, hekwerkdetectie en camerabeveiliging. We adviseren welke producten u nodig heeft en installeren en onderhouden ze.

“We zijn extra trots op het feit dat wij als enige Nederlandse terreinbeveiliger TAPA-Security Service Provider zijn. Daarmee laten we zien dat we voldoen aan de hoge beveiligingseisen die de transport- en logistieksector hanteert.”

De totaal-oplossingen van Hexta wérken

Met onze terreinbeveiliging blijft uw terrein veilig terwijl de juiste partijen efficiënt toegang krijgen. Bent u benieuwd welke beveiligingsoplossing geschikt is voor uw terrein? Ga in gesprek met een Hexta adviseur voor eerlijk advies over de mogelijkheden.

Betaalbare kwaliteit

Als terreinbeveiliger willen we uw mensen en bedrijfsbelang op een kostenefficiënte manier beschermen. Daarom werken we met eerste klas producten en passen we innovatieve technologieën toe. Hierdoor is de kans op storingen klein en is er weinig onderhoud nodig. Zo houdt u grip op de totale exploitatiekosten (TCO).