Search
Search

Inova SecuNova Prestige

De SecuNova Prestige is een unieke elektrische schuifpoort met een maximale breedte van 32 meter. De schuifpoort is veilig en onderhoudsarm doordat het aandrijfsysteem in de onderbalk is geplaatst.

Deze schuifpoort is een uitstekende keuze bij een hoge gebruiksintensiteit of wanneer u veiligheid en zekerheid over de totale exploitatiekosten (TCO) belangrijk vindt.

Kenmerken SecuNova Prestige schuifpoort

Deze SecuLine-schuifpoort is volledig gelast en gemaakt van verzinkt staal. Het aandrijfsysteem is geplaatst in de onderbalk wat hem onderscheidt van standaard elektrische schuifpoorten. Hierdoor opent en sluit de SecuNova Prestige altijd soepel en bijna geluidloos, zelfs bij heftige weersomstandigheden. Omdat er vrijwel geen storingen optreden blijven de totale exploitatiekosten (TCO) goed onder controle.

Goed om te weten

 • De directe aandrijving van 380 volt zorgt voor een bedrijfszeker en storingsvrij functioneren én een zeer snelle reactietijd bij inklemming.
 • Met een frequentieregelaar is de poort ook aan te sluiten op 230 volt.
 • De loopwielen zijn gemaakt van onderhoudsarm, hoogwaardig kunststof en zijn dubbel gelagerd. Hierdoor opent en sluit de poort soepel en vrijwel geluidloos
 • De besturing is volledig geïntegreerd in de geleidezuil.
 • Dit hekwerk is direct inzetbaar omdat we hem assembleren en testen in de fabriek.
 • De coating bestaat uit twee lagen en beschermt optimaal tegen corrosie.
 • Indien gewenst uit te breiden met een noodstroomvoorziening en aan te sluiten op uw brandmeldinstallatie.
 • De poort is TÜV­-gecertificeerd volgens de Europese norm voor elektrische schuifpoorten. Bij inklemming is de reactietijd 0,2 seconden. Dit is ruim onder
  de norm van 0,75 seconden.
 • Deze poort voldoet aan CPR 305/2011/EU, MD 2006/42/EU en NEN EN 13241:2003+A2:2016.

Voor- en nadelen

 • De veiligste elektrische schuifpoort op de markt
 • Vrijwel geen storingen
 • Lage onderhoudskosten
 • Fraai en strak design, leverbaar in verschillende kleuren
 • Hoge startinvestering
 • Kan alleen met een frequentieregelaar aangesloten worden op 230 volt

Aandrijfsysteem in onderbalk

Onderbalk Inova schuifpoort

Beveiliging tegen overklimmen

Details SecuNova Prestige schuifpoort
Breedte
Enkel: 2 – 16 meter
Dubbel: 4 – 32 meter
Hoogte
Leverbaar in: 100 / 120 / 160 / 180 / 200 / 240 cm
Maximaal aantal openingen per dag
40 – 100 (uitbreiding is mogelijk)
Optioneel
Een verhoogde open/sluitsnelheid van ± 0,5 m/sec.
Te openen via
Het toegangscontrolesysteem van uw voorkeur. Bijvoorbeeld de Brivo app of een druppel, pasje, sleutel of kentekenherkenning
Download het Productblad Inova Schuifpoorten voor alle technische details en een vergelijking tussen de verschillende schuifpoorten van Inova.

Alternatieve oplossingen

Elektrische schuifpoorten Een elektrische schuifpoort is ideaal om bevoegde bezoekers automatisch toegang te geven tot uw terrein. Met een toegangscontrolesysteem...
Een unieke elektrische schuifpoort waarbij het aandrijfsysteem is weggewerkt in de onderbalk. Dit vergroot de veiligheid en zorgt voor minder...
De SecuNova is een stalen elektrische schuifpoort met een aandrijfsysteem in de onderbalk. Maximale breedte 9 meter.
De AluNova Prestige is een aluminium elektrische schuifpoort met een aandrijfsysteem in de onderbalk. Maximale breedte 13 meter.
De handbediende schuifpoort van Hexta is een aantrekkelijk instapmodel schuifpoort. Eventueel ook elektrisch verkrijgbaar.
Met de Hexta Speedgate laat je voertuigen snel je terrein op en af. Het robuuste systeem kan wel 400 openingen...
Met een slagboom is het eenvoudig om de toegang tot uw terrein te reguleren. Onze slagbomen openen snel en geruisloos.
Met een tourniquet controleert en reguleert u eenvoudig voetgangersverkeer.
Met het toegangscontrolesysteem van Brivo bepaalt u eenvoudig wie wanneer toegang heeft tot uw terrein.
Met ANPR kentekenherkenning laat u eenvoudig collega’s en bezoekers binnen op basis van hun kenteken.
Hoogspanningsbeveiliging is een effectief middel om uw terrein te beveiligen. De schok van 8.000 volt schrikt ongewenste bezoekers af.
Met hekwerkdetectie krijgt u direct een melding als iemand uw hekwerk probeert te beklimmen of beschadigen.
Eagle Eye is een innovatief videobewakingssysteem in de cloud. Met kunstmatige intelligentie analyseert u snel risico's.
Een cameramast in uw hekwerklijn ziet er fraai uit, past bij de uitstraling van uw bedrijf en schrikt eventuele indringers...
Dubbelstaafmathekwerk is een solide en stevige omheining voor uw terrein. Het houdt onbevoegden doeltreffend buiten.
Een spijlenhekwerk heeft ronde of vierkante spijlen, weert onbevoegden van uw terrein en heeft een representatieve uitstraling.
Gaashekwerk bestaat uit strakgespannen staaldraad in een ruitvorm. Het hekwerk heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Dicht hekwerk met aluminium platen maakt naar binnen (of buiten) kijken onmogelijk. Dit biedt veel privacy én schrikt onbevoegden af.
Een draaipoort is erg geschikt om toegang te verlenen aan voetgangers en fietsers. Verkrijgbaar met gaas, spijlen of dubbelstaafmat.
Hexta speelkooien zien er mooi uit en zijn extreem geluidsarm. Ideaal voor een potje voetbal, panna of basketbal.

Kwaliteit op 1

Hexta werkt bij het beveiligen van terreinen alleen met de beste producten, de SecuNova Prestige is hier een uitstekend voorbeeld van. Het is de beste elektrische schuifpoort die op de markt verkrijgbaar is en mag in Nederland alleen door Hexta worden geplaatst. De hoge kwaliteit maakt hem prijzig in aanschaf, maar de lage onderhoudskosten zorgen ervoor dat hij heel concurrerend is als gekeken wordt naar de totale exploitatiekosten.

Kies voor een oplossing die wérkt

Voorkom vertragingen door een schuifpoort die hapert zodra de eerste blaadjes van de bomen vallen. Kies voor de robuuste kwaliteit van de SecuNova Prestige en zorg ervoor dat bevoegden vlot toegang krijgen tot uw terrein.