Search
Search

Onbevoegden weren

Hoe zorgt u ervoor dat onbevoegden uw terrein niet betreden? Dit is de vraag waar het bij terreinbeveiliging om draait. Onbevoegden met verkeerde bedoelingen kunnen uw organisatie veel schade toebrengen. U wilt ze dus het liefste buiten uw terrein houden, waarschijnlijk zonder een fort te maken van uw organisatie. Een representatieve uitstraling is immers ook belangrijk.

Door hekwerk te plaatsen creëert u een fysieke belemmering om uw terrein te betreden. Het heeft een afschrikwekkende functie. En probeert een crimineel het hekwerk te saboteren? Dan heeft het een vertragende of detecterende werking. Een poort, gate of slagboom is onderdeel van uw hekwerk en sluit de buitenste perimeter van uw terrein af.

Ieder terrein een eigen oplossing

Hexta biedt verschillende oplossingen om onbevoegden te weren. Bekijk hieronder ons aanbod en ontdek welke oplossing geschikt is voor uw terrein.

Hekwerk

Dubbelstaafmathekwerk is een solide en stevige omheining voor uw terrein. Het houdt onbevoegden doeltreffend buiten.
Een spijlenhekwerk heeft ronde of vierkante spijlen, weert onbevoegden van uw terrein en heeft een representatieve uitstraling.
Gaashekwerk bestaat uit strakgespannen staaldraad in een ruitvorm. Het hekwerk heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Dicht hekwerk met aluminium platen maakt naar binnen (of buiten) kijken onmogelijk. Dit biedt veel privacy én schrikt onbevoegden af.
Een draaipoort is erg geschikt om toegang te verlenen aan voetgangers en fietsers. Verkrijgbaar met gaas, spijlen of dubbelstaafmat.
Hexta speelkooien zien er mooi uit en zijn extreem geluidsarm. Ideaal voor een potje voetbal, panna of basketbal.
Met hekwerk tot wel 5 meter hoog vangt u ballen en rondwaaiende materialen op.

Poorten, gates en slagbomen

Elektrische schuifpoorten Een elektrische schuifpoort is ideaal om bevoegde bezoekers automatisch toegang te geven tot uw terrein. Met een toegangscontrolesysteem...
Een unieke elektrische schuifpoort waarbij het aandrijfsysteem is weggewerkt in de onderbalk. Dit vergroot de veiligheid en zorgt voor minder...
De SecuNova is een stalen elektrische schuifpoort met een aandrijfsysteem in de onderbalk. Maximale breedte 9 meter.
De AluNova Prestige is een aluminium elektrische schuifpoort met een aandrijfsysteem in de onderbalk. Maximale breedte 13 meter.
De handbediende schuifpoort van Hexta is een aantrekkelijk instapmodel schuifpoort. Eventueel ook elektrisch verkrijgbaar.
Met de Hexta Speedgate laat je voertuigen snel je terrein op en af. Het robuuste systeem kan wel 400 openingen...
Met een slagboom is het eenvoudig om de toegang tot uw terrein te reguleren. Onze slagbomen openen snel en geruisloos.
Met een tourniquet controleert en reguleert u eenvoudig voetgangersverkeer.

Ieder terrein een eigen oplossing

Goede terreinbeveiliging is maatwerk. Als totaaloplosser hebben we alles in huis om uw terrein te beveiligen op een manier die passend is voor uw organisatie. Hierdoor heeft u altijd één aanspreekpunt en de zekerheid dat alle beveiligingsproducten effectief samenwerken.

Kies voor een oplossing die wérkt

Wilt u meer weten over hoe we uw organisatie veilig houden? Ga dan in gesprek met een Hexta adviseur, we laten u graag zien welke beveiligingsoplossingen goed aansluiten op uw praktijk.