Search
Search

Onderhouds-
advies

Preventief onderhoud zorgt ervoor dat uw beveiligingsniveau op peil blijft, verkleint het risico op storingen en is in sommige gevallen ook wettelijk verplicht. We vertellen u graag meer over de aanbevolen onderhoudsfrequentie.

Onderhoudsfrequentie per oplossing

Elektrische schuifpoorten

Openingen per dag
Onderhoudsfrequentie
0 – 50
1 x per jaar
51 – 100
2 x per jaar
101 – 200
3 x per jaar
200 +
Minimaal 4 x per jaar

Geef het onderhoud uit handen

Goed onderhoud vergt specialistische kennis. Onze ervaren onderhoudsmonteurs kennen de oplossingen van Hexta tot in detail. Verzeker uzelf van de beste service en kies voor de voordelen van een onderhoudscontract.

Veelgestelde vragen over onderhoud

Bekijk hiervoor de handleiding. Klik hier om de handleiding te openen.

Dit betekent meestal dat de poort in dodemansfunctie is gekomen. U kunt de poort resetten door de spanning er even af te halen en er na 10 seconden weer op te zetten.

Als er geen lichtjes op de besturing branden is misschien de zekering in de meterkast stuk. Controleer en herstel dit en probeer het dan nog eens.

Uw partner in terreinbeveiliging

Goede terreinbeveiliging is een investering voor de lange termijn. Daarom kunt u op ons rekenen voor advies, installatie én onderhoud. We denken met u mee, reageren snel bij onvoorziene situaties en houden de kosten betaalbaar.

Kies voor een oplossing die wérkt

Wilt u meer weten over hoe we uw organisatie nu en in de toekomst veilig houden? Ga dan in gesprek met een Hexta adviseur, we vertellen u graag meer over onze beveiligingsoplossingen en onderhoudscontracten.