Werken bij
Hexta

Benieuwd hoe het is om bij Hexta te werken? Hier lees je wat Hexta doet en ontdek je of een baan bij Hexta bij jou past.

Wat Hexta doet

Hexta is expert in terreinbeveiliging. We installeren en onderhouden hekwerk, poorten, camerabewaking en toegangscontrolesystemen. We zorgen dat onbevoegden het terrein niet opkomen en dat organisaties veilig kunnen werken. Dat doen we bijvoorbeeld voor transporteurs, logistieke centra, fabrieken en overheidsinstellingen.

Buiten

Ieder terrein is uniek. Dat betekent dat geen enkel project hetzelfde is. Je werk blijft hierdoor uitdagend en afwisselend. Onze monteurs zijn hét gezicht van Hexta. Als mechanisch monteur plaats je hekwerk. Heb je meer interesse in elektronica? Dan ga je aan de slag met het installeren van camerasystemen, hekwerkdetectie en elektrische poorten.

Binnen

Ons team met planners en inkopers zorgt ervoor dat een project soepel van start gaat. Zij regelen de juiste mensen én materialen. Als accountmanager of consultant adviseer je onze opdrachtgevers hoe zij hun terrein het beste kunnen beveiligen. En wil onze opdrachtgever een servicebeurt inplannen? Dan wordt hij hierbij geholpen door ons serviceteam.

Onze expertise:

Past Hexta bij jou?

Een baan bij Hexta moet bij je passen. Je wordt uitgedaagd steeds nieuwe oplossingen te bedenken. Ieder project is immers uniek. En natuurlijk gaat dat steeds makkelijker als je meer ervaring krijgt. Het is wel belangrijk dat je blij wordt van deze afwisseling en zelfstandig beslissingen durft te nemen.

Bij de vrijheid die je krijgt horen natuurlijk ook verantwoordelijkheden. Zo vinden we het belangrijk dat je er verzorgd uitziet, doorzettingsvermogen hebt én je collega’s om hulp durft te vragen als je er zelf niet uitkomt. Met onze toewijding zorgen we ervoor dat organisaties veilig kunnen ondernemen.

“Onze collega’s zien kansen waar anderen problemen zien. Ze hebben bewust voor Hexta gekozen. Hier hebben ze geen 13 in een dozijn baan. Wel een baan met veel afwisseling en steeds weer nieuwe vraagstukken om op te lossen. ”

Vacatures

Hexta is per direct op zoek naar een ervaren Service Planner. Vind jij het leuk om dagelijks contact te hebben...