Search
Search

Inova SecuNova

De SecuNova is een robuuste elektrische schuifpoort met een maximale breedte van 9 meter. De schuifpoort is veilig en onderhoudsarm doordat het aandrijfsysteem in de onderbalk is geplaatst. Dit maakt de schuifpoort ideaal voor matig intensief gebruik.

Kenmerken SecuNova schuifpoort

Deze SecuLine-schuifpoort is volledig gelast en gemaakt van verzinkt staal. Het aandrijfsysteem is geplaatst in de onderbalk waardoor de poort niet gevoelig is voor storingen. De besturing is ondergebracht in een gepatenteerde aluminium zuil. De techniek en kwaliteit van de aandrijving en constructie zijn gelijk aan die van de SecuNova Prestige. Het grote verschil tussen deze twee elektrische schuifpoorten is het maximale formaat en het maximale aantal openingen per dag.

Goed om te weten

 • De directe aandrijving van 380 volt zorgt voor een bedrijfszeker en storingsvrij functioneren én een zeer snelle reactietijd bij inklemming.
 • Met een frequentieregelaar is de poort ook aan te sluiten op 230 volt.
 • De loopwielen zijn gemaakt van onderhoudsarm, hoogwaardig kunststof en zijn dubbel gelagerd. Hierdoor opent en sluit de poort soepel en vrijwel geluidloos
 • De besturing is volledig geïntegreerd in de geleidezuil.
 • Dit hekwerk is direct inzetbaar omdat we hem assembleren en testen in de fabriek.
 • De coating bestaat uit twee lagen en beschermt optimaal tegen corrosie.
 • Indien gewenst uit te breiden met een noodstroomvoorziening en aan te sluiten op uw brandmeldinstallatie.
 • De poort is TÜV­gecertificeerd volgens de Europese norm voor elektrische schuifpoorten. Bij inklemming is de reactietijd 0,2 seconden. Dit is ruim onder
  de norm van 0,75 seconden.
 • Deze poort voldoet aan CPR 305/2011/EU, MD 2006/42/EU en NEN EN 13241:2003+A2:2016.

Voor- en nadelen

 • De veiligste elektrische schuifpoort op de markt
 • Vrijwel geen storingen
 • Lage onderhoudskosten
 • Fraai en strak design, leverbaar in verschillende kleuren
 • Hoge startinvestering
 • Maximale doorgang van 9 meter

Aandrijfsysteem in onderbalk

Onderbalk Inova schuifpoort

Beveiliging tegen overklimmen

Details SecuNova schuifpoort
Breedte
3 – 9 meter
Hoogte
Leverbaar in: 160 / 180 / 200 / 240 cm
Maximaal aantal openingen per dag
20 – 40 (uitbreiding is mogelijk)
Te openen via
Het toegangscontrolesysteem van uw voorkeur. Bijvoorbeeld de Brivo app of een druppel, pasje, sleutel of kentekenherkenning
Download het Productblad Inova Schuifpoorten voor alle technische details en een vergelijking tussen de verschillende schuifpoorten van Inova.

Alternatieve oplossingen

Elektrische schuifpoorten Een elektrische schuifpoort is ideaal om bevoegde bezoekers automatisch toegang te geven tot uw terrein. Met een toegangscontrolesysteem...
Een unieke elektrische schuifpoort waarbij het aandrijfsysteem is weggewerkt in de onderbalk. Dit vergroot de veiligheid en zorgt voor minder...
De AluNova Prestige is een aluminium elektrische schuifpoort met een aandrijfsysteem in de onderbalk. Maximale breedte 13 meter.
De handbediende schuifpoort van Hexta is een aantrekkelijk instapmodel schuifpoort. Eventueel ook elektrisch verkrijgbaar.
Met de Hexta Speedgate laat je voertuigen snel je terrein op en af. Het robuuste systeem kan wel 400 openingen...
Met een slagboom is het eenvoudig om de toegang tot uw terrein te reguleren. Onze slagbomen openen snel en geruisloos.
Met een tourniquet controleert en reguleert u eenvoudig voetgangersverkeer.

Kwaliteit op 1

Hexta werkt bij het beveiligen van terreinen alleen met de beste producten, de SecuNova is hier een uitstekend voorbeeld van. Het is de beste elektrische schuifpoort die op de markt verkrijgbaar is en mag in Nederland alleen door Hexta worden geplaatst. De hoge kwaliteit maakt hem prijzig in aanschaf, maar de lage onderhoudskosten zorgen ervoor dat hij heel concurrerend is als gekeken wordt naar de totale exploitatiekosten.

Kies voor een oplossing die wérkt

Voorkom vertragingen door een schuifpoort die hapert zodra de eerste blaadjes van de bomen vallen. Kies voor de robuuste kwaliteit van de SecuNova en zorg ervoor dat bevoegden vlot toegang krijgen tot uw terrein.