Offerte
aanvragen

Behoefte aan betrouwbare informatie over terreinbeveiliging?

Neem contact op met Hexta voor:

  • Het plannen van een kennismaking
  • Het aanvragen van een offerte
  • Het inplannen van een onderhoudsbeurt
  • Een eerlijk antwoord op al uw vragen over terreinbeveiliging

 

Bekijk ook de veelgestelde vragen om te kijken of het antwoord op uw vraag er al tussen staat.

Vraag een offerte of meer informatie aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Met de KLIC-melding (Kabels en Leidingen Informatie Centrum) wordt een melding gedaan wanneer ergens in de openbare ruimte gegraven wordt. Hiermee wordt duidelijk welke kabels en leidingen op de aangegeven locatie al in de grond liggen en wat hier extra bij komt.

Een KLIC-melding is verplicht volgens de WIBON (Wet informatie-uitwisseling bovengrondse en ondergrondse netten). Hexta denkt hierin met u mee en verzorgt de KLIC-melding voor uw terrein vanuit ons hoofdkantoor in Zoetermeer.

Ondanks dat een KLIC-tekening ons veel informatie geeft, hebben wij hiermee geen 100% zekerheid. Om de kans op schade te minimaliseren, voeren wij aanvullend onderzoek met onze eigen kabelzoekers. Uiteraard zijn onze monteurs hier geen uren mee bezig. Met een kort en grondig onderzoek weten wij precies welke kabels op uw terrein liggen en kunnen onze monteurs snel aan de slag. Daarnaast leggen wij ieder onderzoek vast, dit geeft u ook meer duidelijkheid over uw bedrijventerrein.

Bekijk hiervoor de handleiding. Klik hier om de handleiding te openen.

Dit betekent meestal dat de poort in dodemansfunctie is gekomen. U kunt de poort resetten door de spanning er even af te halen en er na 10 seconden weer op te zetten.

Een storing of schade kunt u ook melden via het contactformulier. Het is dan mogelijk een foto of video te uploaden zodat onze monteurs goed voorbereid uw kant op komen.