Zoek
Zoek

Veelgestelde vragen

Wat is de maximale breedte van een elektrische schuifpoort?

Een schuifpoort is maximaal 16 meter breed. Door te kiezen voor een dubbele schuifpoort kunt u een afstand van 32 meter overbruggen. Vanaf 8 meter adviseren wij u altijd te kiezen voor een stalen poort. Een stalen poort heeft namelijk minder last van weersinvloeden zoals de wind.

Meest gestelde vragen

Wanneer u een onderhoudsovereenkomst heeft afgesloten dan is de garantietermijn voor de AluNova 3 jaar en de SecuNova 5 jaar. Bekijk hier de voorwaarden van de garantieverklaring.

 

Een schuifpoort zorgt ervoor dat alleen bevoegden worden toegelaten tot het terrein. Onze ervaring is dat inbraakpogingen vaak plaatsvinden via het hekwerk en niet via een afgesloten toegangspoort. Wel kunt u overklimbeveiliging of hekwerkdetectie laten plaatsen op uw elektrische schuifpoort. Zo verkleint u het risico op inbraak.

De elektrische schuifpoorten van Inova hebben standaard een vulling met vierkante spijlen. Dit maakt de entree onderscheidend van de rest van het hekwerk. Wilt u toch liever dezelfde vulling als uw hekwerk? Kies dan voor de vrijdragende schuifpoort van Hexta.