Search
Search

Veelgestelde vragen

Kan ik beter kiezen voor een aluminium of stalen poort?

Aluminium is goedkoper in aanschaf, maar staal is zwaarder en robuuster. Het is minder gevoelig voor de wind en kou en geeft dus minder storingen. Het ligt dus aan het gebruik en het belang van de elektrische schuifpoort wat voor u de beste keuze is. Hierover leest u meer in het artikel ‘Wat is de beste schuifpoort voor uw terrein?’.

Meest gestelde vragen

Wanneer u een onderhoudsovereenkomst heeft afgesloten dan is de garantietermijn voor de AluNova 3 jaar en de SecuNova 5 jaar. Bekijk hier de voorwaarden van de garantieverklaring.

 

Een schuifpoort zorgt ervoor dat alleen bevoegden worden toegelaten tot het terrein. Onze ervaring is dat inbraakpogingen vaak plaatsvinden via het hekwerk en niet via een afgesloten toegangspoort. Wel kunt u overklimbeveiliging of hekwerkdetectie laten plaatsen op uw elektrische schuifpoort. Zo verkleint u het risico op inbraak.

De elektrische schuifpoorten van Inova hebben standaard een vulling met vierkante spijlen. Dit maakt de entree onderscheidend van de rest van het hekwerk. Wilt u toch liever dezelfde vulling als uw hekwerk? Kies dan voor de vrijdragende schuifpoort van Hexta.