Search
Search

Veelgestelde vragen

In de offerte staat dat er een KLIC-melding wordt gedaan. Wat is dat?

Met de KLIC-melding (Kabels en Leidingen Informatie Centrum) wordt een melding gedaan wanneer ergens in de openbare ruimte gegraven wordt. Hiermee wordt duidelijk welke kabels en leidingen op de aangegeven locatie al in de grond liggen en wat hier extra bij komt.

Een KLIC-melding is verplicht volgens de WIBON (Wet informatie-uitwisseling bovengrondse en ondergrondse netten). Hexta denkt hierin met u mee en verzorgt de KLIC-melding voor uw terrein vanuit ons hoofdkantoor in Zoetermeer.

Ondanks dat een KLIC-tekening ons veel informatie geeft, hebben wij hiermee geen 100% zekerheid. Om de kans op schade te minimaliseren, voeren wij aanvullend onderzoek met onze eigen kabelzoekers. Uiteraard zijn onze monteurs hier geen uren mee bezig. Met een kort en grondig onderzoek weten wij precies welke kabels op uw terrein liggen en kunnen onze monteurs snel aan de slag. Daarnaast leggen wij ieder onderzoek vast, dit geeft u ook meer duidelijkheid over uw bedrijventerrein.

Meest gestelde vragen

Wanneer u een onderhoudsovereenkomst heeft afgesloten dan is de garantietermijn voor de AluNova 3 jaar en de SecuNova 5 jaar. Bekijk hier de voorwaarden van de garantieverklaring.

 

Een schuifpoort zorgt ervoor dat alleen bevoegden worden toegelaten tot het terrein. Onze ervaring is dat inbraakpogingen vaak plaatsvinden via het hekwerk en niet via een afgesloten toegangspoort. Wel kunt u overklimbeveiliging of hekwerkdetectie laten plaatsen op uw elektrische schuifpoort. Zo verkleint u het risico op inbraak.

De elektrische schuifpoorten van Inova hebben standaard een vulling met vierkante spijlen. Dit maakt de entree onderscheidend van de rest van het hekwerk. Wilt u toch liever dezelfde vulling als uw hekwerk? Kies dan voor de vrijdragende schuifpoort van Hexta.