Search
Search

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een elektrische schuifpoort?

De kosten van een elektrische schuifpoort zijn sterk afhankelijk van het gekozen materiaal, de gewenste aandrijving en het formaat van de poort. Een elektrische Inova schuifpoort is relatief duur in aanschaf. Maar omdat de poort zelden last heeft van storingen, is de Total Cost of Ownership erg aantrekkelijk. Lees in onze Academie het artikel ‘Wat is de beste elektrische schuifpoort voor uw terrein?’ als u meer wilt weten over de kwaliteit van deze elektrische schuifpoort.

Meest gestelde vragen

Wanneer u een onderhoudsovereenkomst heeft afgesloten dan is de garantietermijn voor de AluNova 3 jaar en de SecuNova 5 jaar. Bekijk hier de voorwaarden van de garantieverklaring.

 

Een schuifpoort zorgt ervoor dat alleen bevoegden worden toegelaten tot het terrein. Onze ervaring is dat inbraakpogingen vaak plaatsvinden via het hekwerk en niet via een afgesloten toegangspoort. Wel kunt u overklimbeveiliging of hekwerkdetectie laten plaatsen op uw elektrische schuifpoort. Zo verkleint u het risico op inbraak.

De elektrische schuifpoorten van Inova hebben standaard een vulling met vierkante spijlen. Dit maakt de entree onderscheidend van de rest van het hekwerk. Wilt u toch liever dezelfde vulling als uw hekwerk? Kies dan voor de vrijdragende schuifpoort van Hexta.