Search
Search

Veelgestelde vragen

Hoe storingsgevoelig is een elektrische schuifpoort van Inova?

Een elektrische schuifpoort van Inova is niet storingsgevoelig. In de praktijk zien we dat de poort maximaal 1-2 keer per jaar een storing geeft. Er zijn ook bedrijven die nooit last hebben van een storing. Omdat de aandrijving is verwerkt in de onderbalk is de poort minder gevoelig voor vocht, wind en kou.

Meest gestelde vragen

Wanneer u een onderhoudsovereenkomst heeft afgesloten dan is de garantietermijn voor de AluNova 3 jaar en de SecuNova 5 jaar. Bekijk hier de voorwaarden van de garantieverklaring.

 

Een schuifpoort zorgt ervoor dat alleen bevoegden worden toegelaten tot het terrein. Onze ervaring is dat inbraakpogingen vaak plaatsvinden via het hekwerk en niet via een afgesloten toegangspoort. Wel kunt u overklimbeveiliging of hekwerkdetectie laten plaatsen op uw elektrische schuifpoort. Zo verkleint u het risico op inbraak.

De elektrische schuifpoorten van Inova hebben standaard een vulling met vierkante spijlen. Dit maakt de entree onderscheidend van de rest van het hekwerk. Wilt u toch liever dezelfde vulling als uw hekwerk? Kies dan voor de vrijdragende schuifpoort van Hexta.