Sport overig

Hexta heeft voor elke sport de juiste producten. Ook niet standaard producten kunnen in ons eigen productiecentrum worden vervaardigd.

Backstop

Hexta heeft voor honkbal een uitgebreid assoritment producten. De Backstop is daar een fraai voorbeeld van. Het maken van een backstop vereist specifieke kennis die Hexta in huis heeft. Haarlem (honkbalstad bij uitstek) is door Hexta voorzien van zeer fraaie backstops.

backstop

Ballenvangers

Ballenvangers zijn er voor elke balsport en in allerlei afmetingen en uitvoeringen. De keuze is afhankelijk van gebruiksintensiteit, type bal en locatie. De meest voorkomende uitvoeringen van ballenvangers zijn:

PE-net; gaasbespanning; dubbelstaafmat; combinaties van de diverse bespanningen.

De fundering vindt plaats door middel van inheien van de palen of speciale vinconstructies. Hierdoor wordt het openbreken van straatwerk en beschadiging en aan het veld tot een minimum beperkt.

Bekijk productblad
Voetbalafrastering_1

Reclamebordprofiel

Het reclamebordprofiel van Hexta is een solide investering! Met dit robuuste, dikwandige stalen profiel is het mogelijk reclameborden van verschillende afmetingen eenvoudig te (her)plaatsen.

Bekijk productblad
Reclamebordprofiel_5

Sportpoort

Specifiek voor sportvelden heeft Hexta een breed assortiment gelaste sportpoorten die naadloos aansluiten bij het aangrenzende hekwerk. Hoogwaardige kwaliteit en constructie maken deze poorten geschikt voor intensief gebruik en vele jaren probleemloos functioneren.

Bekijk productblad
sportpoort_dubbel

Gaaspoort

Gaaspoorten ofwel staalmatpoorten zijn voorzien van staalmatten. Vanwege hetzelfde aanzicht harmoniëren zij prima met gaas- of dubbelstaafmatafrastering. De poorten hebben een stevige framecontructie en zijn zeer solide. De gaaspoort is gebouwd voor jarenlang gebruik en heeft een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.

Bekijk productblad
Tennisbaan Gaaspoort foto 3
Hexta Hekwerk & Terreinbeveiliging © 2018 | Disclaimer | Voorwaarden | Sitemap | Contact | Ontwikkeld door Maris Media