Draaipoorten

Hexta heeft een volledig nieuw ontwikkelde serie hoogwaardige draaipoorten die geschikt zijn voor intensief gebruik en jarenlang mee gaan. De poorten zijn uitgerust met innovatieve technieken zoals een volledig weggewerkte scharnierconstructie.

Nova Prestige

Dit paradepaardje onder de draaipoorten is uitgerust met fraaie weggewerkte scharnieren en een innovatieve slotconstructie. Deze zorgen tevens voor extra veiligheid omdat ze niet demontabel zijn. De degelijke en fraaie draaipoorten zijn geschikt voor zeer intensief gebruik. De zware, totaal gelaste constructie garandeert een lange levensduur. Tevens is de poort uit te rusten met een elektrisch aandrijving.

Bekijk productblad
Draaipoort_1

Nova

Deze stalen poort met een interessante prijsstelling is ideaal voor minder gebruiksintensieve plaatsen.

Bekijk productblad
nova-poort

Sportpoort

Specifiek voor sportvelden heeft Hexta een breed assortiment gelaste sportpoorten die naadloos aansluiten bij het aangrenzende hekwerk. Hoogwaardige kwaliteit en constructie maken deze poorten geschikt voor intensief gebruik en vele jaren probleemloos functioneren.

Bekijk productblad
sportpoort_dubbel

Gaaspoort

Gaaspoorten ofwel staalmatpoorten zijn voorzien van staalmatten. Vanwege hetzelfde aanzicht harmoniëren zij prima met gaas- of dubbelstaafmatafrastering. De poorten hebben een stevige framecontructie en zijn zeer solide. De gaaspoort is gebouwd voor jarenlang gebruik en heeft een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.

Bekijk productblad
Tennisbaan Gaaspoort foto 3
Hexta Hekwerk & Terreinbeveiliging © 2018 | Disclaimer | Voorwaarden | Sitemap | Contact | Ontwikkeld door Maris Media