Maasvlakte_2_Terminal_Hexta_Seculine

Nieuwe Hexta Seculine poorten Maasvlakte 1 te Rotterdam.

Begin okt. ‘15 heeft Hexta op de locatie van de Rotterdamse containerterminal Maasvlakte 1 een door aanrijding beschadigde poort van een concullega vervangen. Gekozen is voor de zekere Hexta Seculine. In de dubbele stalen poorten zijn borstels geplaatst in het binnenloopwerk ter voorkoming van zandaanplak en verminderd functioneren.

Al vele jaren voert Hexta werkzaamheden uit op de locaties van de terminals te Rotterdam, Maasvlakte 1 én 2. De terminal Maasvlakte 2 was de eerste volautomatische containeroverslag in Nederland waardoor de doorgangscapaciteit aanzienlijk werd verhoogd. Via de 3 terminals werd in 2014 een overslag van 7,7 miljoen TEU (1 TEU is 20 voet) waargemaakt. De terminals zijn het gehele jaar 24/7 geopend. Absolute bedrijfszekerheid van functioneren van poorten, afrastering en toegangscontrole is dan ook een vereiste. Ter borging van goed functioneren, heeft de opdrachtgever een meerjarige overeenkomst met Hexta voor onderhoud en vervanging.

Met de plaatsing van de Hexta Seculine poorten heeft onze opdrachtgever gekozen voor superieure kwaliteit en degelijkheid. Op verzoek heeft Hexta de poorten “omgekeerd” geplaatst ter facilitering van het gewenste logistieke proces.

Hexta Hekwerk & Terreinbeveiliging © 2018 | Disclaimer | Voorwaarden | Sitemap | Contact | Ontwikkeld door Maris Media