slider_img_2

Over ons

Hexta behoort inmiddels tot de top van hekwerkleveranciers in Nederland en levert aan bedrijfsleven, overheid en aannemers. Hexta is specialist op gebied van (integrale) buitenbeveiliging met bijbehorende services en biedt de juiste oplossing voor afrastering voor sport & spel en recreatieprojecten.

De organisatie van Hexta Hekwerk is zoals een goed hekwerk behoort te zijn: rechttoe-recht-aan, betrouwbaar en zeer solide. Zowel op het gebied van bedrijfsvoering als bij de toepassing van nieuwe materialen. Kwaliteit en Service zijn dan ook de kernwaarden van Hexta!

Hoe doen wij dat?

Korte lijnen binnen de organisatie maken het mogelijk snel en adequaat te handelen. Wij beschikken over een ervaren binnen- en buitendienst die een deskundig advies kan geven over al uw afrastering- of beveiligingsproblemen, waardoor u verzekerd bent van een passende oplossing.

Een eigen productiecentrum in Wolvega geeft ons de mogelijkheid in korte tijd over kwaliteitsmaterialen te beschikken. Het productiecentrum is uitgerust met de modernste apparatuur en ervaren mensen, zodat wij efficiënt standaard materialen maar ook ingewikkelde, custom made producten kunnen vervaardigen.

Bovendien beschikt Hexta over de alleenvertegenwoordiging in Nederland van Inova schuifpoorten. Deze geavanceerde poorten behoren tot de beste ter wereld en zijn door de gepatenteerde, weggewerkte aandrijfeenheid in de onderligger uiterst betrouwbaar en fraai van vormgeving.

Hexta Hekwerk & Terreinbeveiliging © 2018 | Disclaimer | Voorwaarden | Sitemap | Contact | Ontwikkeld door Maris Media