slider_img_1

Waarom u kiest voor Hexta Hekwerk

Hekwerk dient als afscheiding van uw (bedrijven)terrein maar is met name bedoeld om als afrastering uw eigendommen veilig af te schermen voor onbevoegden. Niet ieder hekwerk is geschikt als veilige afscheiding voor uw erf of bedrijventerrein. Daarom inventariseren wij eerst samen met u welke risico’s uw eigendommen lopen en welk hek de meest geschikte afrastering voor u is.

Hexta Hekwerk voor kwaliteit
Hexta Hekwerk voor kwaliteit

Het hekwerkprogramma van Hexta omvat een uitgebreide reeks aan verschillende hekwerk-producten. Voor ieder risicoprofiel hebben wij een passende hekwerk-oplossing. Daarnaast zijn toegangspoorten evenals hekwerken ook in verschillende beveilgingsniveaus verkrijgbaar.

Ook voor sportafrastering kunt u naar Hexta
Ook voor sportafrastering kunt u naar Hexta

De meest belangrijke en veelvoorkomende reden bij het plaatsen van een hek is dan ook veiligheid. Een en stevig hekwerk is het eerste vereiste om niet gewenste bezoekers tegen te gaan. Daarnaast plaatst Hexta vaak nog meer beveiligingsdetails toe. Denk hierbij aan, detectiesystemen en camerasystemen. Verschillende hekwerken worden voor verschillende plekken gebruikt. Zo wordt een schutting vrijwel altijd om een tuin geplaatst, en een spijlenhekwerk eerder om een bedrijfsterrein. Vraag onze adviseur welk hekwerk het beste bij uw terrein past.

Hexta Hekwerk & Terreinbeveiliging © 2018 | Disclaimer | Voorwaarden | Sitemap | Contact | Ontwikkeld door Maris Media