Elektromonteur (M/V)

Hexta is leverancier/producent van hekwerk en terreinbeveiliging waaronder poorten, sportveldafrastering en toegangscontrole. Hexta werkt met mensen die jarenlange ervaring hebben in de hekwerkbranche. De combinatie van ervaring, een eigen productiecentrum en korte lijnen binnen de organisatie, staan borg voor een kwaliteitsproduct en een goede service. Hexta is toonaangevend in zijn branche en wil dat graag blijven. Daarom zoeken wij een vakkundige Elektromonteur.

Hexta vraagt: oplossingsgerichte elektromonteur

Hexta, een onderneming waar pioniersgeest en dynamiek hoog in het vaandel staan, is gespecialiseerd in complete terreinbeveiligingsprojecten. Je zal je bezighouden met het installeren, aansluiten en in bedrijf stellen van elektrische bedienbare schuifpoorten, slagbomen, tourniquets, stroomschoksystemen. Daarnaast behoort het oplossen van storingen en preventief onderhoud aan bovengenoemde installaties en kleine mechanische reparatiewerkzaamheden aan hekwerken en poorten tot je takenpakket.

Hexta verwacht: klantgerichtheid en stressbestendigheid

Je hebt een opleiding op VMBO/MBO-niveau. Je bent klant- en oplossingsgericht, communicatief, stressbestendig en flexibel. Tevens ben je in staat kleine mechanische storingen te verhelpen. Je werkgebied zal liggen in het midden/westen van Nederland, dus is het handig als je daar woonachtig bent.

Hexta biedt: zelfstandigheid & prima salaris

Wij bieden een zeer afwisselende en zelfstandige baan met contacten op alle niveaus. Binnen je team heerst een informele werksfeer met een grote pioniersgeest. Wij bieden je een uitstekende begeleiding, opleiding en ruime inwerkperiode. Uiteraard ontvang je een prima salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Stuur je sollicitatiebrief met cv naar:

Hexta Hekwerk en Terreinbeveiliging, Postbus 3095, 2220 CB Katwijk, t.a.v. de directie. Of mail deze naar Patrice Temming.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Hexta Hekwerk & Terreinbeveiliging © 2018 | Disclaimer | Voorwaarden | Sitemap | Contact | Ontwikkeld door Maris Media