Nieuws

PERSBERICHT: Hexta lanceert nieuwe lijn designvolle elektrische schuifpoorten

Katwijk, 3 november 2011

Onlangs introduceerde Hexta naast haar vertrouwde volledig gelaste, verzinkt stalen SecuLine® schuifpoorten een nieuwe productlijn van aluminium elektrische schuifpoorten, de AluLine®. Een fraaie serie elektrische schuifpoorten van aluminium met dezelfde hoogwaardige techniek als de bestaande SecuLine® echter met een modern, strak design en zeer concurrerende prijsstelling.

Hexta AluLine® en Hexta SecuLine®

De Hexta AluLine® combineert lichte materialen (aluminium) met superieure techniek en is er in twee uitvoeringen. De Hexta AluNova Prestige® is een nieuw innovatief en elegant ontwerp op het gebied van schuifpoorten. Een fraaie geprofileerde aluminium onderbalk en poortvleugel vormen de basis van deze poort, die in diverse uitvoeringen leverbaar is.

De aandrijftechniek is gebaseerd op hetzelfde principe als de overige INOVA® schuifpoorten en de besturing is ingebouwd in een luxe, tweebenige aluminium zuil en is verkrijgbaar in lengtes tot en met 15 meter. De Hexta AluNova® is uitgerust met dezelfde hoogwaardige techniek als de Prestige. De besturing is ingebouwd in een luxe, éénbenige zuil en is verkrijgbaar tot en met 13 meter. Door een nieuwe modulaire bevestigingstechniek zijn de verschillende onderdelen uitwisselbaar en eenvoudig vervangbaar. Met de Hexta AluLine® beschikt u over een uitstekende poort tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

De vertrouwde SecuLine® is bedoeld voor degenen voor wie het beste nog niet goed genoeg is. Robuust en bedoeld voor die bedrijven die veel in- en uitgaand verkeer (en dus een hoge open- en sluitfrequentie van de poort) en dus een hoge beveiligings(security)graad hebben. Ook deze is er in twee uitvoeringen, namelijk de SecuNova® en de SecuNova Prestige®.

Met deze twee productlijnen biedt Hexta voor iedere gebruikersgroep de juiste oplossing. Bovendien, voor welke lijn u ook kiest; alle poorten hebben o.a. door de weggewerkte aandrijving in de onderbalk een strak design en zijn hierdoor onderhoudsarm. Robuust kan dus ook mooi zijn!

De unieke, gepatenteerde en directe INOVA® aandrijving van maar liefst 380 Volt is onzichtbaar en volledig geïntegreerd in de onderbalk, en dus optimaal beschermd tegen (extreme) weersinvloeden, vuil en vandalisme. De aandrijving is goed toegankelijk voor onderhoudswerkzaamheden. Hexta biedt daarom als enige in Nederland tot maar liefst 5 jaar garantie op haar schuifpoorten.

Andere onderscheidende kenmerken t.o.v. concurrerende schuifpoorten zijn de hoogwaardige kunststof loopwielen welke dubbel gelagerd zijn, waardoor een uiterst soepele en vrijwel geluidloze loop bij openen en sluiten van de poort gewaarborgd is.

Daarnaast beschikken de poorten over een uitgekiende besturing met hoogwaardige componenten in luxe geleidezuil. Deze zuil is niet alleen fraai maar zorgt ook voor optimale stabiliteit. Uiteraard zijn diverse uitbreidingen voor sturing als optie mogelijk. Ook is er een zeer uitgebreid veiligheids- en bedieningspakket aanwezig. De poorten zijn TÜV- en NEN-EN 13241-1 gecertificeerd.

Einde persbericht:

Kijk voor volledige informatie over onze schuifpoorten op onze website: www.hexta.nl. Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Hexta Hekwerk & Terreinbeveiliging, de heer J.H. van den Enden, commercieel directeur, tel. 071-40 90 777.

Over Hexta Hekwerk & Terreinbeveiliging:

Hexta heeft in Nederland een leidinggevende positie op het gebied van het ontwikkelen, fabriceren, installeren en onderhouden van hekwerken, afrasteringen en terreinbeveiliging. Hexta verzorgt hoogwaardige concepten op het gebied van (integrale) buitenbeveiliging, bestaande uit: hekwerk, (schuif)poorten, slagbomen, tourniquets, camerabewaking, toegangscontrole-, security management-, stroomschok-, detectie- en alarmopvolgingssystemen.